Spring til indhold

Forestilling 2014

Dette  års forestilling handler om ægteparret Jette og Otto, de har problemer med at få betalt deres regninger, fordi motoren på deres Peugot er brændt sammen. De kan løse problemet ved at sælge deres elskede campingvogn, men for at undgå det, prøver de at låne pengene af Ottos rige men nærige og arrogante forældre Karen-Margrethe og Verner. Samtidig tror den lokale post Frederik, at Otto og Jette har vundet 7 millioner i lotto. Dette kan han ikke lade være med at fortælle til Panik-Poul, som er vært på den lokale bodega. Herfra spreder rygtet sig til den småkriminelle Alf og hans veninde Birthe. For at lokke de mange penge ud af Otto og Jette udgiver Alf sig som en succesfuld forretningsmand fra Amerika, der via tv programmet ”Pist væk”, søger efter sin ukendte bror i Danmark. Desuden kan han hypnotisere, et våben han bruger hver gang det er lige ved at gå galt, hvilket ofte er tilfældet. I stykket indgår også en blå papegøje, men hvad det går ud på må I selv komme og se.

Hvis i gør det, så lover vi, at I vil få et par underholdende timer med uforpligtende morskab. I den store pause mellem 2 og 3 akt kan man købe forfriskninger i baren i Holmbostuen. Bagefter er der mulighed for almindelig slendrian i Holmbostuen, hvor der er servering, som vi plejer.

Igen i år har vi valgt en komedie af Knud Erik Meyer Ibsen. Skuespillerholdet består af rutinerede kræfter, en enkelt har ikke optrådt på vores scene før, andre er vendt tilbage efter nogle års fravær, og en del er gengangere fra de foregående sæsoner.

Billetterne udbydes til salg på sognegården torsdag den 27. februar og torsdag den 6 marts i kontorets åbningstid, som er fra kl. 18:00 til kl. 19:00. Som noget nyt kan teateret kontaktes på mailadresse holmteater@bbsyd.dk . Desuden kan der købes billetter i døren, hvis forestillingerne ikke bliver udsolgt i forsalget.

Generalprøve                                           fredag den 7. marts kl. 15.00                       Entré 25 kr.

Adgang til generalprøven betales i døren, og kan ikke købes i forsalg.

Premiere                             fredag den 7. marts kl. 20.00                   Entré 50 kr.

Forestilling                         lørdag den 8. marts kl. 19.30.                  Entré 50 kr.

På HAT´s vegne Jørgen Hornshøj.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *