Spring til indhold

Forestilling 2012

 

Der øves til HAT forestillingen 2012 "Et mareridt"

Der øves til HAT forestillingen 2012 "Et mareridt"


Et mareridt

Det er handlingen i vores nye teaterstykke i HAT. Holdet er gået i gang med at øve årets komedie, som handler om de genvordigheder den lidt vege Tage kommer ud for, da han lejer et sommerhus uden hans kones viden. Her vil han tilbringe en weekend sammen med elskerinden Bente. Han løber dog hurtigt ind i problemer da det viser sig at nabohuset er lejet af hans svigerforældre pensionistparret Ingeborg og Aksel, som begge har en fortid inden for militæret. Tage prøver at løse problemerne med hjælp fra den selvbestaltede opsynsmand Gusse, som dog mest er interesseret i at lokke øl ud af sommerhusgæsterne. Og helt galt går det da Bittens mandhaftige søster Søs dukker op for at se hvad der sker, samtidig med at den feminine Mugge ankommer fordi sommerhusbureauet ved en fejl har lejet det samme hus ud to gange.


Vores rutinerede skuespillere skal nok få denne komedie ud over scenekanten i et højt gear. Så kom og få et par timers uforpligtende morskabsteater. Efter aftenforestillingerne er der mulighed for lidt cafestemning bagefter i Holbostuen, hvor der er mulighed for almindelig slendrian.

Vi har solgt 2 forestillinger til andre foreninger, de vil blive afviklet i perioden den 8. marts til og med søndag den 13. marts. Alle forestillingerne vil foregå på vores scene i sognegården.


Vi er begyndt at øve, og forestillingerne løber af stablen som sædvanlig.

Generalprøve                      fredag den 2. marts kl. 15.00                   Entré 25 kr.

Premiere                             fredag den 2. marts kl. 20.00                  Entré 50 kr.

Forestilling                          lørdag den 3. marts kl. 19.30.                  Entré 50 kr.

Billetter kan købes på sognegården torsdag den 23. februar og torsdag den 1. marts i kontorets åbningstid kl. 18 – 19.

Der øves til HAT forestillingen 2012

Der øves til HAT forestillingen 2012Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *