Spring til indhold

Forestilling 2017

Handlingen udspiller sig omkring hus nr. 666 i kolonihaveforeningen sommerfryd. Der har netop været generalforsamling, og den gamle formand er blevet væltet ved et kup gennemført af en flok der gerne vil have strammet reglerne op. Den nye formand Stephansen er straks gået i gang med at afsløre den lille smugkro som drives af Kesse, som hører til en lille flok der støtter den væltede formand Anny. Gruppen omkring den nye formand vil gerne have Kesse smidt ud af sit kolonihavehus, hvilket også åbner op for at Stephansens bror, politimanden Niller, kan overtage kolonihaven. I gennem handlingen følger vi hvordan kampen mellem de to grupper udvikler sig. Udviklingen forstyrres af de impliceredes små personlige interesser og ambitioner. Så vi møder både den emsige Birthe, hvis store interesse er forædling af græskar, Christianitten Benny der dyrker interessante svampe og koster rundt med kæresten Tine, Vilmer som gerne vil underholde med sit harmonikaspil, men som spiller jammerligt, og den iltre Karla der sørger for at intet kommer til at foregå roligt.

For at få det hele til at klappe er der 7 personer der er en fast del af holdet fra starten. De er i fuld gang med at tilrettelægge alle de funktioner der skal til for at forestillingen kan klappe.
Når vi nærmer os opførelserne den 3. og 4. marts 2017 udvides holdet med yderligere specialister. Ud over dette store hold så er der også lige 8 skuespillere.
Vi tror alle sammen på nogle morsomme forestillinger, så vi glæder os til at vise jer hvad vi har fået ud af det.
På teaterets vegne JH.