Spring til indhold

Forestilling 2013

Presse meddelelse 2013

Årets teaterforestilling

 

Holm Amatør Teater opfører i år komedien ”Jagten på de grås guld”. Stykket er skrevet af Knud Erik Meyer Ibsen og handler om den foretagsomme entreprenør og kommunalpolitiker Hans Didrik. Han har set en god forretning i at opføre et stort butikscenter i byen. Derfor har han opkøbt nogle parceller, hvor han vil bygge centret på. Hans eneste problem er at han mangler en enkelt parcel. Dem der ejer den vil ikke sælge, og de er samtidig hans svigerforældre. Hans Didrik forsøger sig med alle mulige ufine metoder for at få svigerforældrene anbragt på plejehjemmet Lærkely, så han kan overtage deres hus for et beskedent beløb.

For at gennemfører sin plan får han hjælp af sin medhjælper den tungnemme rockeren Egil og den militante hjemmehjælper Ilse. Den knap så mobile svigermor Ellinor, og den til tider mentalt fraværende svigerfader Gregers får taget kampen op, hjulpet af den lokale post Birthe, som tilkalder journalist Viggo fra Ekstra Bladet og glædespigen Sanne. Det er en klassisk komedie om de smås kamp mod de store, og det gode mod det onde.

Vores skuespillertrup består udelukkende af prøvede kræfter, så de skal nok få denne komedie ud over scenekanten.

 

Vi er begyndt at øve, og forestillingerne løber af stablen som sædvanlig.

Generalprøve                      fredag den 1. marts kl. 15.00                   Entré 25 kr.

Premiere                             fredag den 1. marts kl. 20.00                   Entré 50 kr.

Forestilling                         lørdag den 2. marts kl. 19.30.                  Entré 50 kr.

Billetter kan købes på sognegården torsdag den 21. februar og torsdag den 28. februar i kontorets åbningstid kl. 18 – 19. Kontoret har tlf. 74 45 33 24.

Billetter kan også købes i døren, men da vi plejer at få udsolgt, så vi anbefaler at man køber i forsalg, hvis man vil være sikker.

 

Efter de to aftensforestillinger vil der være almindelig slendrian i Holmbostuen.

I weekenden blev salen bygget op med scene og hvad der elles skal til for at lave teater. I skrivende stund er vi godt i gang med at øve både tekst og stunts.

Ud over vores åbne forestillinger, har vi solgt to lukkede forestillinger, som vil blive afviklet den 6. og 10. marts.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *