Nyt fra HAT (Holm Amatør Teater)

 Den 14. januar gik et hold af frivillige i gang med at hjælpe teateret med at sætte scene op. I løbet af dagen blev den færdig, så vores regissører kan gå i gang med at fylde alt det nips ind, der skal til for at scenen bliver en fryd for øjet når tæppet går fra, og at den indeholder alle de remedier som skal til for at forestillingen kan fungere. Desuden har bestyrelsen sørget for at gangen er nymalet, så vi kan modtage publikum i nydelige omgivelser.

En anden ting som kommer til at give en bedre oplevelse er at LUP-gruppen i sit arbejdet for at få støtte til aktiviteter i Holm, har gjort det muligt for os at få et nyt lydanlæg, som både er med faste og trådløse mikrofoner. Anlægget er i skrivende stund bestilt, og det skulle komme snart.

Efter aftale med bestyrelsen bliver noget af anlægget fastmonteret i salen, så det er nemt for andre arrangementer at få en god lyddækning. Det vil blandt andet betyde at lotto vil få en bedre lyd, som tilmed er nemmere at stille op og betjene.

En del af de hjælpere vi har brug for til aktiviteter omkring afviklingen af forestillingerne har allerede meldt sig, så det bliver nogle morsomme og hyggelige dage.

Jørgen Hornshøj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *